Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true

Logistika

Freight transport, skladištenje i distribucija, rešenja u lancu snabdevanja - pokrivamo sve. To je razlog zbog koga smo mi najveći svetski specijalisti u logistici.
 
Transport robe
Logistički partner dovoljno veliki da isporuči robu bilo koje vrste na bilo koje mesto avionom, okeanom, drumom ili železnicom, ali i sposoban da pruži klijentu pažnju koja je potrebna.
 
 
Carine, bezbednost i osiguranje
Sa našom mrežom kancelarija carinskih agenata koja je bez premca, razumemo bolje od bilo koga teškoće u prekograničnom prometu.
 
 
Rešenja u Industrijskom sektoru
Fokus DHL-a na određene industrijske sektore klijentima pruža prednosti saradnje sa ekspertima – ne samo u logistici, već i na njihovom određenom tržištu.
 
 
Skladištenje i distribucija
Bez obzira na industrijski sektor u kome radite DHL vam nudi usluge namenskog i deljivog skladišta, kao i distribucije kako bismo ispunili Vaša očekivanja.
 
 
"Supply Chain" rešenja
Kao najveći specijalista za logistiku na svetu, nudimo sveobuhvatni komplet vama prilagođenih usluga lanca dostave i zahvaljujući našoj prisutnosti na globalnom i lokalnom nivou uvek stvaramo vrednost u svim aspektima vašeg lanca dostave.
 
 
Odeljak za klijente
Dobro došli u odeljak za klijente. U ovom odeljku ćete naći sve informacije koje su vam potrebne kako biste mogli da pratite svoju pošiljku, sa upozorenjima i najnovijim informacijama o statusu.