Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Iskusite duh poslovanja u DHL-u.

Kao vodeća svetska kompanija za logističke usluge, DHL nudi niz zanimljivih poslovnih izazova i mogućnosti zaposlenja u svojim različitim odeljenjima širom sveta.

Razvijajte se kroz nove izazove

Kao vodeća svetska kompanija za logističke usluge, DHL nudi niz zanimljivih poslovnih izazova i mogućnosti zaposlenja u svojim različitim odeljenjima širom sveta.

Stalno vas podstičemo da proširite vaše vidike i ostvarite vaš potencijal putem širokog i raznovrsnog niza mogućnosti za razvoj i sticanje znanja.

Na mylearningworld.net, našem onlajn portalu obuke, možete iskoristiti široki izbor programa za profesionalni razvoj koji uključuju učenje jezika, interpersonalnih veština, menadžerskih tehnika i druge neophodne oblasti obuke.

Naš sistem upravljanja performansama nam pomaže da primetimo vaš potencijal, procenimo vaš učinak, i da stalno sa vama planiramo razvoj vaše karijere.

Bilo da učestvujete u jednom od naših programa za diplomce ili započnete jedan od mnogobrojnih onlajn kurseva, uvek ćemo vam omogućiti da preuzmete odgovornost i podsticati vaš ličan i profesionalan razvoj.

Napravite razliku u globalnoj areni

DHL omogućava svakom zaposlenom da preuzme inicijativu, da aktivno učestvuje u različitim timovima, i da postigne visoko efektne rezultate koji zaista prave razliku.

Naš program "Prvi izbor", ključan element naše strategije razvoja, ima za cilj da poboljša učinak svakog kontakta sa našim klijentima, kroz individualan doprinos i timski rad. Godišnja anketa zaposlenih daje šansu našim zaposlenima da oglase svoje mišljenje. Koraci se preduzimaju da se ostvare poboljšanja na osnovu izraženih mišljenja i da mi svi zajedno idemo napred kao jedinstveno preduzeće.

Od individualnih ideja i mišljenja ka doslednom načinu poboljšavanja procesa: u DHL-u mi prepoznajemo, poštujemo i nagrađujemo ličnu predanost, i cenimo timski rad i razmenu ideja kako bi se ostvarila veća vrednost.

Budite ponosni na naš zajednički uspeh

U DHL-u ćete biti deo jakog tima koji poštuje svoje zaposlene, društvo i okolinu. Radićete sa ljudima iz celog sveta i imati priliku da iskusite jedinstven međunarodni duh DHL-a.

Mnogi od naših zaposlenih se lično angažuju u širokom nizu inicijativa koje pomažu ljudima u zajednicama širom sveta.

Naš Tim za reakciju u slučaju katastrofe reaguje i spasava živote kada se dese prirodne katastrofe. DHL takođe nastoji da da primer u globalnoj borbi protiv klimatskih promena. Naša usluga "Go Green" omogućuje klijentima da nadoknade emisiju ugljenika tokom transporta preko izabranih projekata za smanjenje ugljenika.

Mi u DHL-u svesno podržavamo i podstičemo raznolikost kako bi stvorili kulturu koja sve uključuje i omogućava vam da doprinesete na najbolji način. Kroz razne programe i inicijative za raznolikost mi nastojimo da iskoristimo i združimo mnoge talente naših različitih službenika u pobedničku formulu – ne samo za kompaniju, nego i za vas.

Kao službenik DHL-a, možete svakog dana biti ponosni na to što zajedno postižemo.