Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Vaša šansa da napravite razliku

Da li tražite izazov koji je više od posla? Dobrodošli u DHL! Dajemo vam šansu da napravite razliku.

Diplomcima i osobama na početku karijere DHL obezbeđuje razne mogućnosti da se pridruže zanimljivim projektima, da savladaju zahtevne izazove i da preuzmu odgovornost – što je pravi način da se započne karijera.

Naši programi za diplomce će vas najbolje pripremiti za ove izazove – i za vašu buduću karijeru.

Na globalnom nivou, DHL nudi razne programe za diplomce:
Kao deo vašeg profesionalinog razvoja nudimo vam široki izbor kurseva i programa daljnjeg školovanja koji vam pružaju veštine i znanja koja su neophodna da obezbede vaš uspeh u radnoj sredini.
To uključuje mogućnosti obuke i sticanja stručnog i operacionog znanja i veština, veština liderstva, interpersonalnih verština i menadžerskih tehnika na našem onlajn portalu obuke, mylearningworld.net.
Takođe smo uspostavili naš sistem upravljanja performansama. On obezbeđuje da rano prepoznamo potencijal naših zaposlenih, što nam omogućava da podržavamo vaš budući razvoj.

Rastite sa nama!

Bez obzira da li ste diplomac koji želi da direktno započne svoju karijeru ili osoba koja već poseduje profesionalnog iskustva - pregledajte vaš lokalni DHL vebsajt ili našu stranicu za poslove da biste pronašli pravu priliku za vas.