Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Pregled sektora

DHL-ov pristup sektorima

Svaka industrija ima svoje svoje specifične karakteristike i potrebe u lancu snabdevanja i zato se naš pristup upravljanju sektorima sastoji od saradnje sa klijentima da bismo prilagodili našu ponudu specifičnim potrebama njihove industrije. Ključ našeg uspeha je stvaranje jednostavne i jedinstvene ponude za svaki sektor, olakšavajući vaše poslovanje sa nama. Dajemo vam kompetitivnu prednost inovativnim i modernim tehnološkim rešenjima koja su prilagođena vašoj industriji.

Naši osnovni industrijski sektori

U strategiji za 2015. odlučili smo da se još više usredsredimo na vaše industrijske sektore, počevši od bio-hemijskih i medicinskih nauka, tehnologije, energetike, automobilske industrije, i inženjerstva i proizvodnje.

Tehnologija

Tehnologija je užurbana industrija koju karakteriše stalna inovacija i kratak život proizvoda. Tržište je uvek kompetitivno, a stalno padanje cena proizvoda zahteva efektno upravljanje troškovima.
Saznaj više o tehnologijiExternal Link / New Window


Bio-hemijske i medicinske nauke

Sektor bio-hemijskih i medicinskih nauka (BHMN) traži sve veću efikasnost, zadovoljavanje globalnih normi i spremnost za poslovanje tokom spajanja i pripajanja preduzeća.
Saznaj više o BHMNExternal Link / New Window


Energetika

Energetska industrija uključuje alternativne i tradicionalne izvore energije, i sve delatnosti u vezi eksploatacije, prerade i distribucije prirodnih sirovina u proizvodnji energije.
Saznaj više o energeticiExternal Link / New Window


Inženjerstvo i proizodnja

Proizvodni procesi većih industrijskih proizvođača zahtevaju složene strukture lanaca snabdevanja, i napredna rešenja i tehnologiju.
Saznaj više o inženjerstvu i proizvodnjiExternal Link


Automobilska industrija

Automobilska industrija ulazi u novi period kada ljudi traže više slobode i mobilnosti. Potreba za mobilnošću raste svake godine u zemljama u razvoju.
Saznaj više o industriji automobilaExternal Link / New Window