Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Opcije za praćenje pošiljaka

DHL-ovi sistemi za praćenje pošiljaka dostavljaju vam poslednje informacije o statusu vaših pošiljaka u realnom vremenu putem računara ili mobilnog telefona. Ove aplikacije dostupne su svim DHL-ovim klijentima, bez obzira na to da li je preuzimanje zakazano telefonom ili pomoću aplikacije.

DHL sistem za praćenje pošiljaka putem e-mail-a

Opcija DHL eTrack može istovremeno da vas izveštava o statusu i do 50 pošiljaka pomoću bilo kojeg uređaja koji može da šalje e-mail-ove.

Zahvaljujući našim efikasnim sistemima za praćenje pošiljaka, poslaćemo vam izveštaj za svaku pojednačnu pošiljku u roku od nekoliko minuta na vašem jeziku.

DHL ExpresSMS

DHL ExpressSMS vam omogućava da pomoću mobilnog telefona pratite status vaše pošiljke. Pošaljite nam broj tovarnog lista i dobićete odgovor u vezi sa statusom vaše pošiljke. Poruku možete da prosledite kolegama ili klijentima kako bi i oni bili obavešteni.

DHL ExpressWAP

Opcija DHL Express WAP omogućava Vam da pristupite informacijama o uslugama DHL-a i da pratite svoje pošiljke preko bilo koje mreže mobilne telefonije sa WAP mobilnog telefona.
 
Praćenje pošiljaka
Praćenje pošiljaka Više mogućnosti za praćenje pošiljaka